úterý 16. dubna 2013

Bruslící úterý

Ahoj, baby! :)

Jak se máte? Já jsem totálně vyřízená!!! Ale jako fakt totál! Ale vezmeme to pěkně od začátku. Ráno jsem vstala hezky kolem 7:30. (opět jsem přeřizovala budík ze 7:00 na 7:30!) Vlezla jsem na váhu (ano, já vím, jsem strašná, ale dělám to skoro každé ráno!), která ukázala 79,4 kg! :) Pak jsem si udělala snídani, zasedla jsem s ní k počítači a projela pár vašich blogů, abych zjistila, co je u vás nového. Kolem 9:30 jsem začala přemýšlet, co si vezmu na sebe, protože jsem v 11:00 měla být na kosmetice a hned potom jsem chtěla jet do Škodaparku na brusle. 



Když jsem dorazila do Škodaparku, zjistila jsem, že je tam docela dost lidí. Fakt paráda! :D byla jsem velice nadšená! Na bruslích jsem nestála skoro 3 roky, protože jsem si před 2 lety zlomila ruku a od té doby jsem se bála bez chráničů vyrazit. Včera jsem si chrániče naštěstí koupila, jak jsem psala v předchozím článku. :) Ještě štěstí, že jsem je měla! Nejen, že byli všichni rychlejší než já (dokonce i matky s kočárky), ale já jsem tam ještě navíc hodila 2x tlamu jako blázen! :D :/ Měly jste mě slyšet, jak jsem nadávala. Jednou jsem myslela, že mi upadne moje otřesená prdel. :D No, holky, co vám budu povídat. Představte si to samy. Hrůza a děs! :D Hlavně, že na stránkách Škodaparku píšou: "Při jízdě může dojít ke zranění, a to zejména střetem s dalšími uživateli in-line dráhy nebo pádem na zem." Hahaha! Díky za upozornění. A taky tam píšou, že mám padat dopředu. Jasně! :D já padám vždycky na zadek. Nechápu! Asi to budu po nocích chodit trénovat na parkoviště ke Globusu. :D Jak pády, tak jízdu.

Po tomhle zážitku jsem rudá jako rak a upocená jako čuně seděla na zastávce trolejbusu, okolo jezdily auta a nějaký dvě auta nezávisle na sobě na mě troubily a nějaký borečci na mě mávali. :D Asi se mi tlemili, jak to jako vypadám. :D Asi jsem nějaká přehřátá, protože ta rudá barva ze mě nezmizela ani po 20 minutách! No, chápete to?! Pak jsem šla v rychlosti pozdravit kamaráda do prodejny jízdních kol a pak jsem se stavila vedle v Herbiu. A co jsem si koupila? No, koukejte a záviďte!

Sojmil čokoládový
Hned jsem ochutnala - nic moc, asi jsem dala špatný poměr. ;)
Musím vyzkoušet zítra pořádně.

Tofu natural
Zítra si to tofu udělám, musím najít nějaký recept!

Karobový prášek
Budu přidávat do pečení místo kakaa. :)

Karobová pomazánka
Mňam, mňam! :) Hned jsem ochutnala!
A na palačinky a lívance bude ideální! :)

Těstoviny - celozrnné tagliatelle a žitná vřetena
Tagliatelle zkusím zítra asi s tím tofu.

Brusinky v karobu, třešně v karonu, rozinky v karobu
Jedním slovem - MŇAM!

Karobová tyčinka s kokosem
Celkem dobrá, dost sladká, takže jsem si dala jen 1/3.

Holky, myslela jsem si, že si dneska dám ještě Jillian. Ale po těch bruslích už to fakt nedávám. Jdu padnout za vlast... :D Takže - jdu dokoukat poslední díl 3. série The Biggest Loser a pak psát diplomku... Bleee!

Mějte se fajn a pěkný zbytek slunečného dne!

Andy 

14 komentářů:

  1. Tyyjo, to bruslení ti strašně závidim! Už se nemůžu dočkat toho dne, kdy bude 25 stupňů a já si půjdu zabruslit ven:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť dneska bylo tak krásně! :) teda tady ještě je. I když teda byla tu i dešťová přeháňka.

      Vymazat
    2. U nás byla na brusle ještě docela zima a hlavně nebylo sucho:(

      Vymazat
    3. To je na prd. :) Tak snad budeš moct vyrazit co nejdřív.

      Vymazat
  2. taky bych šla na brusle :) .. já na nich už dlouho nespadla (je mi jasný, že jsem to teď zakřikla a příště spadnu :D ) ... pěkný nákup sis udělala :P ty celozrnné těstoviny si taky musím někdy koupit! :) užij si psaní diplomky :P :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem si říkala, jak budu šikovná a ono prd. :D 2x jsem spadla, ale na to, že jsem na nich stála po skoro 3 letech, to ujde. :)

      Nákup se mi povedl, ale ty prachy zase... děs! :D

      A díky! :D Užiju, no. :D

      Vymazat
  3. Andy, neměj strach, to rozjezdíš a pak na brusle nedáš dopustit! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. takový nákupy, to je boží!:)
    a já jdu na brusle zítra - moc se těším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jo, ale těch peněz! :D Brusle byly fajn, až na ty pády. :D

      Vymazat
  5. Taky si musím pořídit ten karob :-))) Jinak s bruslema to hlavně nevzdej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevzdám! :) Karob pořiď. :) ta pomazánka je úžasná! :)

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.