úterý 2. dubna 2013

Nakupovací úterý

Ahoj děvčata! :)

Tedy - myslím, že sem chodí jen samé dívky. :) Dneska dopoledne jsem si udělala procházku na poštu, abych poslala konečně daňové přiznání na finanční úřad! Je to dvě zastávky tramvaje, tak jsem to vzala pěšky. Na poště jsem všechno vyřídila, nasedla jsem na tramvaj a jela jsem do školy. V tramvaji jsem si tak nějak uvědomila, že celou cestu stahuju a povoluju zadek. Takže vlastně posiluju i po cestě do školy, no ne?! :D
Jelikož jsem měla asi 40 minut, než mi měla začít škola, tak jsem se rozhodla, že se mrknu do Rossmanna. No, asi jsem to neměla dělat. :D Zase jsem tam nechala peněz jako šlupek. A co jsem si koupila?

Proteinové tyčinky - vanilková, čokoládová a banánová

Doufám, že ty tyčinky budou dobrý! Myslím, že jsem je dokonce zahlédla na blogu Kamči. Po cvičení si hned jednu dám. :) A pak dám vědět!

Raciolky se slaninovou příchutí

Hrozně mě překvapilo, že Raciolky mají strašně nízkou energetickou hodnotu na pytlík! Pytlík má 40 gramů a energetická hodnota pytlíku je 701 KJ (167 kcal).


Deodorant Playboy a rtěnka od Essence
v odstínu č. 44 (Almost Famous)

Jako správná žena jsem si musela dopřát opět nějaký ten kosmetický produkt. Playboye měli ve slevě za 69,- Kč. A rtěnku jsem chtěla vyzkoušet. Ale zjistila jsem, že mi zrovna moc nesluší. :D No, nevadí. Kdyžtak ji dám ségře, třeba jí bude sedět víc.

Pak jsem strávila nudnou dvouhodinovku ve škole. Měli jsme syntax a textovou lingvistiku a ta paní na nás mluvila asi svahilsky. :D Nějak jsem to tam přetrpěla - to víte, když máte s sebou notebook s internetem... Tak je hned svět krásnější! :)

Cestou domů jsem se ještě stavila v Albertu a koupila jsem si nějaké to jídlo - nezbytné Selské jogurty s čokoládou na pravidelnou každodenní snídani, nějakou tu zeleninu, ovoce, tmavý toustový chléb. Nějak mám od víkendu, kdy jsem měla gnocchi s brokolicí a sýrovou omáčkou, pořád chuť jíst brokolici a gnocchi. :D Tak jsem se rozhodla, že si to zase udělám. Jsem asi divná. A co skončilo v mém košíku poprvé?

Dobrá vláknina od Bona Vity

Musím říct, že jsem ji otevřela hned, jak jsem přišla domů. Ochutnala jsem dvě "vlákninové žížalky" a musím říct, že dobrý! :) Takže až dojde Mixit, bude vláknina! Nebo že bych si to smíchala? :D

Zelený čaj s broskví od Jemči

Bohužel neměli můj oblíbený Zelený čaj s ananasem od Jemči, tak jsem vzala zavděk tím s broskví. :) Ale pak jsem přišla domů... a zjistila jsem, že tu jeden s broskví už mám! :D Ach ta moje hlava děravá!

No, nějak jsem se dneska rozepsala... :) Takže už budu končit a jdu si zacvičit! Zatím se mějte famfárově! 

Andy

12 komentářů:

  1. tak to pak jo... mě třeba shred bavil a docela dost, ale prostě jsem opravdu došla do stádia, kdy i přesto, že Jill miluju a byla takovej můj "lídr" na začátku mýho celkovžho snažení, tak prostě potřebuju víc no... zatím mě uspokojuje Zuzka, uvidíme co bude dál :-).

    Já ten anasovej čaj nemám ráda, ale ta broskev je dokonalá a ještě miluju ten s brusinkama a citronem :-). Jo a ještě zelený čaj s opuncií z lidlu, ten je mňami taky xD. ty proteinovky to máš ty z rosmanna??? Já kupuju zatím jenom ty z DM, ale do rosmanna se pro ně chystám, jsou dobrý a za kolik jsou?
    Tu vlákninu jsem měla taky tu skořicovou, ale moc mě to neoslovilo... snědla jsem to,a by se neřeklo, ale asi si to už nikdy nekoupím no...
    na raciolkách jsem přežívala střední XD svačinky k nezaplacení xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzku jsem ještě nezkoušela. Viděla jsem jedno video a to mi přišlo dost masakrální. :D Ale určitě na ni mrknu. :)

      Doufám, že ta broskev bude dobrá! :) Ale ananasovej je neeej! Ten fakt miluju. :) Jinak ty proteinovky jsou z Rossmanna - měli vanilkovou (ta je větší než ty zbylé), banánovou a čokoládovou. Právě jsem snědla tu čokoládovou a je fakt dobrá! :) Mňam! A stály, tuším, 17,- Kč. Za kolik se dají sehnat v DM? Jinak tu vlákninu jsem dneska koupila poprvé, protože jsem ji všude viděla. Tak uvidíme. A Raciolky jsou prostě dobrý. :) takový zdravější mlsání místo brambůrek. :)

      Vymazat
  2. ty tyčinky nevypadají špatně :) ještě jsem je nezkoušela ;) .. raciolky mám ráda a tu vlákninu jsem taky zkoušela a nejdřív mi to nechutnalo, ale když jsem si je dala podruhé, tak jsem tomu nějak přišla na chuť a hned to zmizelo :D a ten čajíček od Jemči si kupuji a mám ho moc ráda, ale taky si kupuji častěji s ananasem :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, tak ty tyčinky... Teď jsem snědla po cvičení čokoládovou. :) MŇAM! Fakt dobrá! A ten ananasovej čaj je nejlepší! Doufám, že ta broskev bude taky dobrá! :)

      Vymazat
  3. Joo, takový nákupy naprosto znám, pak si říkám, že jsem tam lezla!:D Ale nakoupila jsi dobře;)

    OdpovědětVymazat
  4. taky posiluju všude možně:D posilujeme jen samotným stáním a správným držením těla!:)
    drogerky jsou za trest:D
    banánovou a čokoládovou proteinkovku jsem měla, banánová je super:P
    asi nejsem správná žena, kosmetiku si dopřávám málokdy:D
    Selské jogurty s čokoládou jsem ještě neměla :(
    gnocchi s brokolicí bych si dala!
    dobrá vláknina mi straší v šuplíku:D holky doporučovaly, doporučovaly a tak jsem si ji taky koupila:) ale ještě neochutnala.. s mixitem to určo smíchat zkus, taky si dělám mixy :P
    a zelené čajíky od jemči zbožňuju, zkouším všechny příchutě a zrovna broskev je moje nej :) ikdyž ten ananasový je taky bezva!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak já nejdřív snědla tu čokoládovou a docela mi chutnala! :) Takže pohodička. Asi vím, co bude mým pravidelným sladkým přísunem. :)

      Hele, ten Selský jogurt s čokoládou určo vyzkoušej. Je výbornej! :) Já ho jím každý den! :D a ještě se mi nepřejedl.

      Jinak ta vláknina je docela dobrá, co jsem stačila z těch dvou žížalek postřehnout.

      Vymazat
  5. Jéééé, tak ten čaj mě dostal :D S tím ananasem jsem si taky pořídila, ale teda... vůbec mi nešmakuje :D Nákup jsi udělala perfektní :) A ta rtěnka je úžasná :))) Tak hlavně, že jsi vychytala slevy !! :D :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím proč, ale ananasovej prostě miluju! :) Jako malá jsem ananas nesnášela. :D ale teď... mňam!

      Slevy jsou nejdůležitější! Jsem chudá studentka. :D

      Vymazat
  6. Škoda, že ti ta rtěnka nesedí. Jinak z potravin jsem nic nevyzkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.