čtvrtek 4. dubna 2013

Nothing is impossible...

Čaute, kočky! :)

Dneska na mě padl nějaký splín. Mám pocit, že mi nic nejde. Taky občas máte chuť se na všechno vyprdnout?! Pocit, že všechno, co děláte, je naprosto zbytečné?!



Já momentálně šíleně zápasím s diplomovou prací. Momentálně jsem ve fázi "Já to prostě nikdy nemůžu napsat!" a už jsem z toho dost zoufalá. Mám 5 a půl stránky, postel mám překnížkovanou, knížky přezáložkované... No, trošku mě z toho mrazí. Ale pak si prostě řeknu: "Sakra, holka! Dokázali to jiní, tak proč ne ty?! To zvládneš!" Snažím se být optimistická, i když to teda občas vůbec nejde... :/



To samé se cvičením... Přijde mi, že to se mnou vůbec nic nedělá. Ale vůbec! Myslíte si, že to vzdám?! Ani náhodou! Já to prostě dokážu! Musím! Dokázali to jiní, dokážu to taky! Já na to prostě mám!

Nejvíc optimismu mi do žil vléváte VY, čtenářky. A samozřejmě také vaše blogy! Jsem zvědavá na výsledky po dalším měsíci! Snad to k něčemu bude.

Každopádně - pokud také propadáte podobným myšlenkám jako já. Pokud taky máte pocit, že tohle či tamto nemáte šanci zvládnout, věřte, že máte! NIC NENÍ NEMOŽNÉ! Chce to jen trpělivost. Protože ta přeci růže přináší... :) Takže zažeňte všechny chmury do kouta, zamkněte kostlivce ve skříni a věřte v lepší zítřky!


A tady ještě jeden song pro dnešní den - Planetshakers - Nothing is impossible


Pěkný zbytek dne! :) Cvičení zdar!

Vaše Andy

14 komentářů:

  1. Neboj, také mám někdy takové stavy.
    Zrovna teď si říkám, že by už se tělo mohlo zase trošku změnit, mám pocit, že stojím na mrtvém bodě, ať dělám, co dělám. Ale pořád doufám, že to prostě půjde. :))
    Držím pěsti s diplomkou. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Budu držet palce ať to zvládneš :-) I když já vím, že to dokážeš!!:-)) :-P Písnička je svělá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! :) Jsi hodná, jmenovkyně! Budu si zpívat: "I believe, I believe in you!" :)

      Vymazat
  3. opravdu v tom nejsi sama. já se před zkouškou, kterou sem opakovala z minulého roku doslova sesypala a ani nechci říkat, co všechno mě napadalo. s diplomkou držím pěsti, já se ke své bakalářce nemůžu nějak dokopat.minimálně toho blbého bakaláře musím dodělat.
    a jak říkáš, zvládli to i jiní... takže hlavu vzhůru :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ještě mě čekají troje státnice. :D Bude to paráda, no. :D :/

      Díky za podporu! A tu bakalářku dáš! :) Taky jsem ji zvládla. :P

      Vymazat
  4. Taky držím pěstičky :))) Přesně tak, taky si říkám, zvládli to jiní, zvládnu to taky !!! :))) Kdybych měla IQ houpacího koně, tak neřeknu :D Ale my jsme přece chytrý holky !!! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :) Musíme se umět pochválit a prodat! :) takže - věřím, že to dokážeme!

      Díky za podporu! :)

      Vymazat
  5. Ten pocit zná každý, musíš se z toho vyspat a věřit v lepší zítřky... Snad se ti to povede:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle pocit taky znám, občas to holt není lehké, tak držím palce :-)... Jinak ty desertíky jsem kupovala v tescu, ale viděla jsem je i ve spoustě obchodech se zdravými potravinami :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! :) dneska vyrážím do Herbia (krámek se zdravou výživou) a v Tescu taky budu. :)

      Vymazat
  7. Andy neboj:) Ono to půjde!! :) Přeji Ti, aby ses s tím trápila, co nejmíň! Dokdy ji máš odevzdat? Mimochodem, hrozně fajn nápad založit si blog spolu se sestrou :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! :) No, měla jsem ji odevzdat už 31. března. Ale nakonec jsem si zažádala o prodloužení termínu odevzdání. Oficiální další termín katedry je 15. května. :D

      Děkujeme! :) Podporujeme se tak navzájem.

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.