neděle 28. dubna 2013

Pochmurná neděle

Ahoj, holky! :)

Jak se vede? Já vím, nějak blogování zanedbáváme. :( Ale není moc co psát... Cvičit teď nějak nemůžu, jídlo taky pěkně šidím, protože mě bolí břicho a neustále mi v něm "bublá". Byla jsem s tím u doktora, poslal mě na laboratorní vyšetření a nakonec mám antibiotika, protože se mu něco nezdálo, tak mi je dal preventivně na přeléčení a ještě mě posílá na sono břicha. Snad ty antibiotika zaberou a bude to v pohodě... Navíc mě včera ještě začalo bolet ucho, tak ho prolejvám peroxidem. :D :/ Jsem strašnej hypochondr. :D Už abych měla klid! Už mě to vážně nebaví! Jinak je tu dneska pěkně ošklivě... :/ Takové pochmurné počasí...

Jinak jsme ve středu byly se ségrou v Plzni. Musela jsem si vyzvednout pár kousků oblečení, abych tam nemusela jet dneska, protože bych se hned zítra stejně přesouvala za Míšou do Prahy. V úterý totiž jdeme na Majáles. :) Takže do Prahy jedeme už dneska a budeme tam pravděpodobně až do čtvrtka. Pak možná Míša zase pojede na oplátku se mnou do Plzně. Ale kdo ví, jak to vymyslíme. Každopádně doufám, že tenhle týden nebude moc pršet... Zítra chceme jít mrknout na Petřín a na Hrad, v úterý Majáles ve Stromovce, ve středu nejspíš ZOO. Tak snad se to počasí umoudří... Nemusí být vyloženě vedro, ale pršet by opravdu nemuselo. :)


Takže dneska razíme směr Praha!!! Už se těším! 

A co vy? Jaký jste měly víkend, ženy? :) Jdete taky na Majáles?


16 komentářů:

  1. Teda, tak to je nemilé, že tě bříško takhle zlobí.. Ať se to rychle srovná!:)Majáles? Tak toho hodně nafotiť a moc si to užij!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to víc než nemilé. Bojím se cokoliv sníst, aby mi nebylo špatně. :/ No, snad to bude brzy v pohodě. Ráda bych si ten Majáles užila.

      Vymazat
  2. jestli ti "bublá" v břiše, tak asi zachvilku strávíš nějaký čas na záchodě (většinou takové bublání znamená projímání) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě je divné, že to se mi vůbec neděje. Prostě tomu nerozumím. Divný stav.

      Vymazat
  3. Snad bude brzy líp! Já mám teď taky samé zdravotní problémy, všechmo vykvetlo a totálně se mi rozjelo astma, necvičím, jídlo neřeším, je mi blbě a jsem ráda, že nějak existuju...:-( Mně by se trocha deště v Praze hodila, aby se ten pyl spláchnul...:D Jinak si výlet do Prahy užijte, já raději před Majálesem ujedu k nám na Vysočinu, na kolejích bude beztak hoooodně veselo...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravotní problémy jsou na prd... V úterý jdu na sono břicha, tak snad to nic nebude. :/ Ať jsi taky brzy fit.

      Vymazat
  4. Taky mám pořád nějaké divné bublavé věci v břiše. Ať je lépe! A článek bude brzy, aspoň doufám, nějak se teď nic nedařilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mi z toho hrabe. :D Musím zase najet na zeleninovou stravu. :D a bude mi hej!

      Vymazat
  5. Mám, ale len tie staré kde (živá) ľudská noha nebola extra dlho :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.