úterý 9. dubna 2013

Prodloužený "víkend"

Ahoj, spolubojovnice! :)

Tak jak jste se měly takhle při úterku? U nás ráno pěkně nechutně pršelo! Trošku mi to zkazilo ráno náladu, ale přes den se Oskárek celkem snažil, takže nakonec i tady v Plzni bylo slunečné odpoledne. Co u vás? Šlo to?


Když jsem se chystala do školy, tak jsem si myslela, že si dneska dojdu ještě do Herbia pro nějaké rozinky a třesně v karobu, ale nějak jsem pak nestíhala, takže jsem nakonec šla rovnou do školy. Dneska jsem zase dobíhala tramvaj! Poslední dobou se mi to stává celkem často (asi ti tramvajáci tuší, že hubnu, a tak mi chtějí dopřát trošku pohybu navíc)! Ve škole mě to moc nebavilo, ale kdy mě to taky baví, že?! :D Jinak byl dnešek můj poslední školní den tenhle týden, protože zítra nám odpadá didaktika literatury! Juchůůů! Takže od zítra už má takový prodloužený "víkend". To je moc fajn mít 5 dní víkend a 2 dny školu! No, neberte to! Já si vlastně nemůžu stěžovat ani normálně, protože mám už pouze poslední 3 předměty (a pak troje státnice a obhajoba diplomky)! Takže chodím do školy jen v pondělí, v úterý a ve středu. :) Nezáviďte, taky vás to třeba jednou čeká! :)


Po příchodu domů jsem si zobla karnitinu a po půl hodince jsem si pustila jeden díl The Biggest Loser a usedla jsem na rotoped! Dneska jsem byla nějaká nabitá energií, tak jsem se rozhodla, že se pokusím pokořit svůj rekord za 40 minut jízdy. Mým snem bylo dát 20 km. A hle, ono se to podařilo!!! Dala jsem dokonce 20,5 km za 40 minut! :) Mám ze sebe radost!


Cvičení zdar!

Andy

12 komentářů:

  1. Gratuluju k rekordu :-) Jinak to dobíhání, no aspon si zaběháš :-D Znám to.. to u nás bylo nádherně :-)) A s tim karobem si mě nalákala:-D také něco koupím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Mám fakt radost! :) Karob určitě vyzkoušej. Je to super!

      Vymazat
  2. Super,gratuluji k rekordu :-)Sikulka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak rotoped je dobra vec :)
      Ja ted na nem zase dlouho nebyla,ale do konce tydne na nej take musim zase hupsnout :-)

      Vymazat
    2. Já jsem si na něj tak nějak zvykla. :) Rotoped nebo Bob nebo Jill. .) Ale budu muset vyzkoušet i tu Zuzku.

      Vymazat
  3. vždycky jsem s ní pohrdala, hlavně kvůli tomu, co jsem o ní zjistila, o její pohnuté minulosti, ale pak mi to jednou nedalo, poár workoutů zkoukla, zkousla její šílenou angličtinu a vesele jsem začala! xD

    Mě už tak nějak nebaví cvičení na orbitreku a rotoped mě nikdy moc nebavil XD, čili tím ti chci říct, že tě obdivuji xD.

    Počasí mě od rána lehce štvalo, ale odpoledne vylezl Oskárek, tak se mi nálada spravila a to dost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jako ta její angličtina je dost šílená. A to já zrovna žádná extra angličtinářka nejsem. :D

      Díky, no. :) já rotoped žeru.

      Přesně, odpo vykouknul a hned bylo líp! :)

      Vymazat
  4. já chci taky domů rotopeed :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám to štěstí, že ho mám jak doma, tak na studentském bytě. :)

      Vymazat
  5. ty jsi vážně blázen do rotopedu! :D já mám doma spiningové kolo a ani jednou za celou zimu jsem na něj nevlezla :/ teď toho lituji, ale za chvíli začnu jezdit na normálním kole a to mě baví víc :)

    tu láhev z kondice jsem měla dneska ve škole a je naprosto úžasná :) těsní suprově a dobře se drží v ruce ;) takže kvůli láhvi doporučuji, ale ten časopis stál za houby :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Kristee! :) Mrknu se po tom v trafice. :)

      No, hele, nějak jsem si ten rotoped zamilovala. :) Je to takový nenáročný a dá se u toho koukat na film, na seriál... :) to mě na tom megabaví.

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.