středa 15. května 2013

Menší průzkum

Holky, včera jsme s kamarádkou řešily, jaký typ mužů se nám líbí a mně to pořád vrtá hlavou. Tak se chci
zeptat i vás.. Čemu dáváte přednost? Preferujete, když je kluk vypracovaný? Nebo máte radši vyloženě hubené muže, případně měkké medvídky na pomazlení?:))

Mně osobně je celkem jedno, jakou má kluk postavu, když má v sobě jakousi jiskru, která mě zaujme na první pohled.. Musí z něj zkrátka něco vyzařovat.. Líbí se mi, když má kluk (podle mě) "správný" poměr šířky ramena - pas, ale rozhodně to neznamená, že jiní se mi líbit nemůžou.:)

A druhá otázka.. Čeho si všímáte u mužů jako první?
Já koukám nejdřív na oči a úsměv, celkově na obličej a výraz (jestli se muž tváří mile a přívětivě nebo kouká jak bacil do lékárny :D), potom ráda zkoumám zadky, jooo, to je moje.:D A ruce jsou taky důležitý..

Celkově si myslím, že nejsem nijak náročná, ale asi potkávám špatný kluky.. Ne že by se mi žádnej nelíbil, ale nějak jsem zatím nenarazila na ten svůj ideální protějšek, kterému bych se zdála i já ideální.:D 


21 komentářů:

  1. mě podlamuje kolena roztomilost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jooo, ale každýmu přijde roztomilý něco jinýho.. co konkrétně tobě?:)

      Vymazat
  2. Nevím, jestli je to tím jak sama vypadám, ale ani trochu mě nepřitahují hubení kluci. Můj ideál je ten, co mám doma, čili postava zhruba 180cm/85-90kg, sportovec, ale už trochu do medvídka...:D
    První na co se dívám je podle mě obličej, musí mi být sympatický, i když těžko říct, v čem přesně to spočívá... Hodně záleží na očích a rtech, a mám též úchylku na hezké brady a velké nosy...:D
    A ruce, to je kapitola sama pro sebe... právě na ty mě ten můj sbalil, i když o tom vůbec nevěděl...:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sportovec už trochu do medvídka, to mě pobavilo.:D
      Jooo, velkej nos jsem zapomněla zmínit, ten mě taky hodně baví..:)) Nebo třeba miluju nos, který má Owen Wilson, je prostě zajímavej!

      Vymazat
  3. Tak co se týče postav, určitě se mi líbí pevnější kluci. Vysocí, tak akorát. Nejde o to, že by museli být kdo ví jak namakaní, ale mám ráda chlapi, kteří se udržují v kondici. :))
    A nejdříve s vždy všímám rukou. Jak má chlap pořádné pracky (myšleno žádná párátka), tak mě to vždy zaujem. :)) Také se mi líbí potetované ruce, takže i to je plus.
    Ale svého ideálního chlapa mám doma, takže už po těch ostatních nečumím jak dřív. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, mně se líbí chlapi s velkýma rukama.. Miluju, když se ta moje maličká ručička ztratí v tý jeho.:D A tetování se mi taky líbí!
      Koukání ještě nikomu neublížilo.:)

      Vymazat
  4. Bezvadnej článek :D V tom prvním s tebou souhlasím..musí z nich něco vyzařovat, něco tam být. Nemám ráda hodně hubené kluky, blondáky...líbí se mi tmavé typy a jakási roztomilost + roštárna se mi moc líbí.

    Chlapovi koukám na zadek :D :D a na obličej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi nelíbí blonďáci a vychrtlíci.:)) Miluju kombinaci tmavé vlasy + světlé oči.:P

      Vymazat
  5. Já nevím, prostě si z něj musím sednout na prdel !!! :D Nějak mě okouzlit :) Ovšem moje zlato se teď snaží přibrat, protože se chce dostat zpět do kondice, moc zhubl :/ Ale žeru ty jeho namakaný ruce (ty má pořád :D) !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, já třeba potkávám denně hodně zajímavých týpků, ale pořád to tak nějak neni to "buuum a to je on!" :D Nebo jako hodně slintám po dvou spolužácích, ale oba jsou bohužel zadaní, takže můžu fakt jenom slintat.:D

      Vymazat
  6. Odjakživa se mi (vůbec nevím proč) líbili spíš menší kluci - ne zas úplní prcci, ale prostě +- stejně vysocí jako já (já mám 172cm) a určitě sportovní typy... nejde mi o nějaké megasvaly, ale aby bylo vidět, že se sebou něco dělá :)
    Dál mě nikdy nemůžou zaujmout nažehlení "šamponci" s dokonalou pletí jako miminko, účesem který vydrží i písečnou bouři, růžovým tričkem a uplými kalhoty :D Miluju pořádný chlapy! :D

    Můj celoživotní idol? Indiana Jones!! A po něm můj přítel, který všechno splňuje :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám zas ráda dlouhány (asi nějaká kompenzace, sama měřím jen 163 cm :D) Ale s šamponkama jsem na tom stejně, nesnášim ty ulízaný rádoby borečky, co se o sebe staraj víc než ženský.. Chlap má být prostě chlap, no..:)

      Vymazat
  7. Můj přítel je můj ideál :-)) Jak jinak.. Ale štíhlý, vysoký, namakaný - ne moc.. kluci :-) tmavovlasý, ale hlavně s hnědýma očima:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak tak koukám, tak všechny už svůj ideál máte.:))

      Vymazat
  8. no asi je někde chyba, když se nic neděje.. hele to je normální, já si taky beru skleničku a bagruju lžičkou :D ikdyž musim říct, že ze začátku jsem po něm úplně prahla a teď už to mam spíše jako zvyk :)

    OdpovědětVymazat
  9. mě se líbí typ mužů, jako je můj přítel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si připadám jako prasík s tim máslem.:D Joo, tak když přítel, tak to je jasný :D

      Vymazat
  10. já asi ideální protějšek našla :-)...

    Mám ráda kluky, ze kterých čiší mužnost (Široká ramena, urostlá postava, pokud možno chlupatá hruď xD). Když mě nějakej kluk zaujme, tak nejdřív kouknu do očí, když má krásný oči, kouknu na ruce a když má spíš kratší a tlustší prsty, srdíčko bije na poplach xD.

    Preferuju spíš blonďáčky, ale současný přítel má světle hnědé vlasy a je celkově takovej můj medinek na mazlení, ale ne nějakej zavalitej nebo tak, ale sportovní postava, ale k pomazlení xD. Je dokonalej prostě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, já chci taky někoho na pomazlení..:D Joo, chlap má být prostě chlap, žádný tintítko.:))

      Vymazat
  11. Přiznám se, že žádný vysněný typ muže nemám :). Jediné co jsem nikdy nečekala je, že se zamiluju do metalisty s dlouhýma vlasama. To opravdu můj styl nikdy nebyl :D. A když už mluvím o postavě, svalnatí muži jsem podle mě většinou moc zšenštilí:D.Ovšem myslím, že 150 kilového muže, bych asi nechtěla. Něco takového normálního, nekonfliktního :D.
    A k druhé otázce, všímám si pohledu. Jak se tváří, musí mi prostě přijít sympatický od pohledu:). Asi dám hlavně na kouzlo úsměvu :).

    OdpovědětVymazat
  12. Ze svého přítele jsem se neposadila na prdel, zaujal mě tím, že je hodný a pozorný. Ale zajímavé je, že teď, když jsem se zamilovala, mi připadá úžasně sexy. Asi je v tom nějaká magie :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.