neděle 29. září 2013

Splněný cvičební plán - 23. - 29. září 2013

Týdenní cvičební plán - Andy:

PO: 15 min rotoped + 20 dřepů + odpolední štípání dříví
ÚT: 100x Jumping Jack + 50 dřepů na jeden zátah (splněno jedno z mých přání!)
ST: 50 dřepů
ČT: Posilování na břicho
PÁ: 20 min rotoped
SO: Jillian Michaels - 30 Day Shred - Level 1
NE: 60 dřepů

Týdenní cvičební plán - Míša:

PO: Dřepy na tohle + posilování na břicho na to samé + Tony Horton: Great Body Guaranteed: Arms + 9. den Plank Pose Challenge
ÚT: 105 dřepů + 10. den Plank Pose Challenge + posilování na břicho
ST: Tony Horton: Great Body Guaranteed: Arms + 110 dřepů + 11. den Plank Pose Challenge + břicho
ČT: 12. den Plank Pose Challenge
PÁ: 130 dřepů + 13. den Plank Pose Challenge + břicho + 10 min rotoped
SO: 14. den Plank Pose Challenge
NE: 15. den Plank Pose Challenge + 140 dřepů

9 komentářů:

  1. Holky, obrovskou pochvalu máte za to cvičení, ale přijde mi, že to trošku přeháníte a bez razantní změny ve stravě Vám to bude k ničemu. Především Míša toho cvičí moc, ale je potřeba také zapracovat na té stravě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na stravě se pracuje. ;) Přijde mi, že jsem nikdy nejedla zdravěji. Teď jsem dokonce dělala celozrnnou buchtu s ovesnými vločkami a borůvkami. Nic nezdravého v ní není. Ale s tím cvičením pořád nejsem spokojená. Musím trošku víc zabrat. Chtěla bych rotoped nebo Jill každý den, jestli bude čas, ale uvidíme.

      Vymazat
    2. Andy,drzim vam obema palce a tesim se na vase vysledky! :-)
      Jen poznamka k tomu rotopedu - tuky se zacinaji spalovat teprve po 20-30ti minutach,takze by to chtelo jet min. 45 min.,idealne hodinu,aby to opravdu k necemu bylo. ;-)
      Aja

      Vymazat
    3. Já nevím, nepřijde mi, že bych to nějak přeháněla, dřepy a plank dělám v rámci 30 day challenge, dřepy teda ve většině případů na tabata intervaly.. Spíš si myslím, že mi tam chybí aerobní cvičení, ale to mě zas tolik nebaví..:( Rotoped je hrozná nuda a čistý kardio třeba od Jill mě taky moc neba.. Musím to nějak přehodnotit.:) Jinak strava k tomu samozřejmě patří a dodržujeme to svědomitě.:)

      Vymazat
    4. Já vím, že se začíná spalovat až téměř po půl hodině, ale znovu začínám se cvičením, takže si nemůžu napálit hned hodinu na rotopedu, protože bych to asi nedala. Musím se zase dostat trošku do formy. :)

      Vymazat
    5. Musím opravit anonymku Aju. Není to pravda, že se začíná spalovat až po 30 minutách. Jillian Michaels má spousty cvičení které jsou cca 27 minut to by pak byly k ničemu, kdyby nefungovaly. Právě že kombinace různých cviků dopomůže rychlému spalování již na začátku cvičení. Ano v případě rotopedu se začne spalovat až déle, ale při různém cvičení je to mnohem dříve. Proč myslíš anonymko Ajo, že 30 day shred má takové účinky i když se cvičí pouhých 30 minut? Protože během nic nejen, že posiluješ, ale i spaluješ ;)

      Vymazat
    6. Ja ale pokud vim o posilovani,co tu holky maji nepsala nic,tak nevim co mas potrebu opravovat...mluvila jsem prave o tom rotopedu - cili o kardio cviceni,kde to funguje az po tech 20-30ti minutach. A taky zalezi na spravne tepove frekvenci,aby se potom opravdu zacaly spalovat tuky...
      Aja

      Vymazat
  2. Vypadá to moc hezky :-) Jen pokračujte :-P

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.