pátek 11. října 2013

O reality show The Biggest Loser

Ahoj, holky! :)

Určitě jste všechny slyšely o reality show The Biggest Loser. A pokud ne, tak si o této reality show můžete přečíst právě v tomto článku!

O co se tedy jedná? Reality show The Biggest Loser je reality show, kde se snaží obézní jedinci zhubnout co nejvíc procent své tělesné hmotnosti, a tak vyhrát finanční obnos. V tom všem jim pomáhají trenéři - v úvodní sérii jsou to Jillian Michaels a Bob Harper. Postupně se v sériích trenéři střídají, ale nic to nemění na podstatě této reality show - všichni se snaží zhubnout pomocí cvičení a zdravé stravy. Někomu se daří více, někomu méně. V sériích proti sobě soupeří týmy, které ve výzvách bojují proti sobě a získávají různé odměny či imunitu. Prostě mě tahle reality show neskutečně baví. A to i přesto, že ji sleduji v anglickém jazyce, kterému rozumím pramálo. Ale snažím se. Spíš mě zajímají pokroky všech soutěžících. Nejúžasnější je srovnání na konci celé série.

Také vás tato reality show zaujala? Tak neváhejte a začněte ji také sledovat! :)

Pěkné pokoukání Vám přeje

Vaše Andy

4 komentáře:

  1. Mě soutěž velmi zaujala už při dřívějších séricích, nicméně jsem na ni potom vždycky zapomněla, takže jsem ji nikdy průběžně nesledovala. Ale je to teda nářez! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem skončila asi u páté série. :) Takže zase musím začít koukat, protože to je pecka! A hlavně motivace!

      Vymazat
  2. už se těším na novou sérii, je to fakt pecka!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem skončila zatím u 6. série. :) takže mám co dohánět. :D

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.