pondělí 25. listopadu 2013

Pondělní běh-neběh

Ahoj! :)

Tak jak se máte takhle při pondělí? A co víkend? Užili jste si volna?

Každé pondělí učím pouze dvě hodiny, takže zbytek času věnuju přípravám na další den. Domů jezdím kolem 15:00. Dneska jsem přijela domů a rozhodla jsem se, že vezmu psa na takovou "běhací procházku". Jenže s tím naším exotem to moc nejde, když očichává každý trs trávy. Ale za každé zpomalení jsem mu dneska byla vděčná. Jelikož jsem běh vždycky nesnášela, tak teď začínám od nuly. S fyzičkou na prd, takže toho moc neuběhnu, tudíž střídám běh a rychlochůzi. Snad to k něčemu bude. :) Mám v mobilu aplikaci Runtastic, tak si každý pokus zaznamenávám. Poprvé jsem "běžela" minulý týden. Tady se můžete podívat na zlepšení po týdnu:

18. 11. 2013

25. 11. 2013

Myslím, že zlepšení o 3 minuty a 29 vteřin docela jde. ;) Každopádně na to má taky vliv "pes čichavec", ale dneska jsem ho nutila běžet déle než minule. ;) Neberu to jako žádnou velkou výhru, až to dám pod 8 minut, tak budu happy. :) Ale to budu muset trénovat intenzivněji a bez psa. :D A hlavně bych nesměla být taková lemra. :)

No, nic, tyhle nesmysly asi nebudou nikoho zajímat, ale měla jsem radost, že jsem to dala trošku líp než minule. :) A teď jdu hodit jeden díl seriálu a rotoped k tomu. :)

Aktualizace: Tak jsem se "dodělala" na rotopedu - 13 km za 30 minut. To docela ujde. :)

Hezký večer přeje

Andy

8 komentářů:

  1. Běhat s pejskem musí být zábava :) když jsem ještě měla jezevčíka, ted už bydlí s mamčou, tk s ním to moc nešlo :D
    Neboj, nějak to vypiluješ a za chvíli vydržíš běhat i hodinu v kuse:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za povzbuzující komentář. .) Tak jsem si k tomu dala ještě 13 km na rotopedu. :)

      Vymazat
    2. 13 km, ty jsi vážně blázínek :D

      Vymazat
    3. Já to potřebuju. :) jsem tlusťoch. A tak se trošku snažím. I když... včera jsem necvičila, dneska taky ne... bolí mě v krku. :( fakt paráda!

      Vymazat
  2. Tak jedno za čas.. mě ani ta waffle nezabije:-)) Čaj s hruškou je moc dobrý, doporučuju:-)

    OdpovědětVymazat
  3. kuknite i tuto stránku je tam kopec informací jak zhubnout :) já sama využívám jejich jídelníček na hubnutí;) http://hubnuti.peknetelo.eu/

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.