čtvrtek 25. dubna 2013

Prochozený čtvrtek

Ahoj, děvčata! :)

Tak jak se máte v tenhle prosluněný den? Tady je od rána nádherně! Ráno jsem byla u doktora. Bolí mě břicho a záda, tak jsem se bála, aby to nebylo něco vážnějšího. Nakonec mě posílá jen do laboratoře na sedimentaci a tak... Pak jsme se ségrou udělaly k obědu pečené kuře s rýží a po obědě jsme se jely rozloučit k dědovi s tetou a strejdou, kteří odjíždí zítra ráno domů.

Už před 14 dny jsme se ségrou plánovaly, že si uděláme výšlap na Plešivec. Zároveň jsme chtěly splnit další ze svých cílů. :) A tak jsme dneska v půl druhé vzaly vodítko a vyvedly našeho psíka na procházku do míst, kde ještě nikdy v životě nebyl. :) A jak to dopadlo? No, posuďte z fotek:

Náš "Endy"

Památník

Detail památníku - ano, byly jsme tam se ségrou přesně na 68. výročí!

Endík na Plešivci! Zvládli jsme to! I když s jazykem na vestě.

Tam někde dole v dálce bydlíme.

Panoráma a křusky.

A tam v tom "miniflíčku" uprostřed jsme s Míšou byly!

Celkově jsme ušly kolem 11 km - tedy podle měřiče trasy na Mapy.cz. Krokoměr na mobilu mi ukazuje 17,11 km, ale je značně nepřesný. :) Takže bůh ví... každopádně procházka byla delší než 10 km. :) A my jsme totálně unavené! I ten náš psík spí na terase!

Takže si jdeme dát něco k véče a dopít Radlera. :) Mějte se famfárově!

Zdraví vás


unavená Andy

6 komentářů:

  1. Počkejte, kde bydlíte, holky? ;-) Plešivec jsem si odbyla loni na jaře - http://lemondedemichaela.blogspot.cz/2012/04/plesivec-20km.html a tedy povím Vám, je to doopravdy šílený výšlap! Tak Vám holky tleskám! Určitě to byl krásný výlet! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je přesně ten náš Plešivec! :D Odepsala jsem ti k tomu tvému článku. :)

      Vymazat
  2. Dneska som strávila podobne deň, aj keď... chodili sme naozaj len krátko, na kopček, posedeli sme, pokecali a potom domov, ale ja to tak milujem no :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.