pondělí 15. dubna 2013

Slunečné pondělí

Ahoj, holky! :)

Tak co jste dneska dělaly, když bylo venku tak nádherně? Já jsem si toho dnešního sluníčka moc neužila. Ráno jsem vstala v 7:15, dodělala jsem reflexi na zážitkové aktivity, kterou jsem jaksi nestihla včera napsat. (Hlavně, že mám čas koukat na The Biggest Loser!)


Jinak jsem kolem 12:00 vyrazila do města na nákupy, chtěla jsem si v GECO Tabáku koupit Kondici s tou fitness lahví, ale bohužel už ji v Plaze neměli. :( Tak to zkusím ještě jinde. Já ji prostě chci!!! :D Kurňa! Nakonec jsem si koupila v Rossmannovi šampon a 4 proteinové tyčinky (2 banánové, 2 vanilkové). Bohužel čokoládovou už nějak nemají. :/ A v Hervisu jsem si konečně koupila chrániče na brusle!!! Hurááá! A ještě ve slevě za 399,- Kč z 549,-! Mám radost!


Jinak jsem byla jenom ve škole, cestou domů jsem ještě nakoupila v Albertu nějakou zeleninu, ovoce, jogurty, vajíčka, knäckebroty a sedláckou bagetu ve slevě, potkala jsem tam jednoho pionýra z tábora, kam jezdím dělat vedoucí. Letos jede dělat praktikanta, tak jsme chvíli kecali a dokonce mi pomohl s taškou! :) Doma jsem si dala Jillian, před chvílí jsem dovečeřela a půjdu se vrhnout na reflexi z dnešní hodiny, abych to měla co nejdřív hotové a mohla se vrhnout na diplomku.

Jinak nevím, jestli jste si toho všimly, holky, ale už mám splněné 2 cíle z 50! A zítra se chystám plnit další! :) Odkaz na plnění mých i sestry cílů najdete v pravém sloupci.


Pěkný zbytek slunečného pondělí!

PS: Kdybyste měly chuť se zúčastnit Giveaway, tak můžete ZDE na blogu Nicoletty.

Andy

4 komentáře:

  1. Hezký článeček :)

    Zvu tě na svojí GA, budu ráda když se zúčastníš :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k úlovku (chrániče)! ;-) Jinak sedláckou bagetku doma také mám! :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.