pondělí 1. dubna 2013

Velikonoční pondělí

Ahoj! :)

Takže především bychom vám chtěly popřát pěkné Velikonoce, když už je ten prodloužený víkend. A zároveň taky doufáme, že nejsem jediné, které dostaly výprask na pár let dopředu! Včera jsem s Míšou obarvily kolem 30 vajec, upekly jsme beránka (samozřejmě, že nezdravého!!!) a udělaly pomazánku, abychom měly co nabídnout koledníkům. Já jsem navíc včera konečně lehce pohnula s diplomkou! Takže sláva, třeba ji ještě letos dopíšu! MUSÍM!
Dneska jsme vstaly v 7:15, ale koledníci se začali trousit až kolem 9:00, takže ponaučení pro příště: "Nevstávej, když nemusíš!" Příští rok vstávám tak v 8:30! A basta! Objevilo se tu celkem dost koledníků, i když ráno to počasí nebylo zrovna příznivé - u nás byla zase lehká sněhová pokrývka. Co u vás? Ne každý koledník si vzal vejce, někteří (starší 18 let) si dali radši panáka. Děti samozřejmě musely dostat nezbytnou sladkost. Znáte to... Nakonec nám 4 vejce zbyly.

Poslední čtyři vajíčka a nějaké sladkosti pro dětské koledníky

Každopádně tenhle víkend byl hrozný! Hlavně na jídlo. Prasečina! Myslím, že víc vám napíše večer ségra. :D Navíc za chvíli jedeme každá na jinou stranu - já směr Plzeň, ségra směr Praha... A zase venku padá ta bílá sračka sníh! A to není APRÍL! Už bude teplo?! :( Chci vyrazit na in-liny!

Dneska si musím zacvičit tak 2x déle než jindy! MUSÍM!

2 komentáře:

  1. pěkné Velikonoce i vám, sláva k diplomce :)
    u nás sněhová pokrývka ani koledníci nebyli :) ale panáka bych si dala taky!:D
    nemusíš si zacvičit 2x déle, ty chceš! :P:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkné Velikonoce, Kamčo! To jsi nedostala výprask? :) My si musely dát dva panáky! Protože koledníci nechtěli pít sami!

      Přesně! Já chci! :) (ale taky je to trošku kvůli tomu, abych neměla takové výčitky!)

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.