sobota 20. dubna 2013

Výletní pátek + zatažená sobota

Krásné dopoledne!

Tady teda moc vůbec krásně není, venku je mokro a zataženo, ale to je detail.. Stejně asi dneska nevystrčím nos z koleje, takže je to jedno..


Včera jsem byla na botanické exkurzi v rámci Terénních prací I, nezapomněla jsem na to, první úkol ze seznamu splněn.:) Jeli jsme ze Smíchova vlakem do stanice Srbsko a chodili jsme po lesích, zpátky jsme odjížděli z Karlštejna. Tam bylo taaak krásně! Počasí úplně skvělý, nebylo vedro ani zima, ideál.:) Jen jsme šli podél potoka a těch komárů nebo mušek nebo já nevím, co to bylo za hajzlíky! Všichni se drbali, oháněli, pokousali nás slušně..:D Ale ta příroda za to stála, bylo to super odreagování.


Byli jste někdy na Karlštejně na hradě? Já nikdy (ostuda!:D). Takže včera to bylo nejblíž, co jsem kdy Karlštejnu stála.:)) Moje foto: 




Po té přibližně 8 km dlouhé procházce si nás ještě pár dalo v nádražní hospůdce pivo nebo něco k jídlu - taky jsem jeden tekutej chleba měla..:) Nakonec z toho byl fakt celodenní výlet, přijela jsem až kolem 17:15. Taky jsem padla do postele celkem brzo..

Dneska se mi vůbec nic nechce, to počasí je takový uspávací.. Ale musím napsat seminárku na ty zpropadený Stélkatý organismy.. Ta spočívá v tom, že každý si vybral nějakou rostlinu a o té musí napsat heslo na Wikipedii.. Ještě ani nevím, co za text tam budu psát, natož JAK to na tu Wiki dám.. Nehledě na to, že spoustě spolužáků to v průběhu práce někdo cizí měnil a přepisoval, protože Wiki je samozřejmě otevřená a volně editovatelná.:D Takže to bude asi ještě sranda.. Ale už to vážně musím začít, do 1.5. to musí být odevzdané.. Nemáte někdo doma náhodou nějakou knížku, kde by bylo něco o netýkavce malokvěté (Impatiens parviflora) a mohl byste mi to případně vyfotit a poslat?:D Moc zdrojů nemám a přepisovat to z internetu není asi úplně ideální..:/ Ještě když musím kontrolovat zdroje a psát vlastními slovy, aby práce nebyla považována za plagiát.. Achjo..

Až dodělám tohle, musím ještě udělat prezentaci na Interkulturní vzdělávání na téma Neonacisté, máme v pondělí s kamarádkou přednes.:/ Co máte v plánu na víkend vy?
Kdyby některá z vás měla soutěžní náladu, může se zúčastnit GA na blogu Nikol, odkaz ZDE :)

Mějte fajn víkend.:) M.

(Viděli jste někdy naživo snůšku vajíček skokana hnědého? :O :D)


10 komentářů:

  1. Tak ty vajíčka jsou hustý :D) Na mém blogu probíhá GA- budu ráda za tvojí účast. http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mně dneska čeká také studijní odpoledne, ale, jak říkáš, počasí nic moc, tak mi to snad ani vadit nebude ... Už mám za sebou svou Jillian, dávám si tvaroh s jahůdkama a hurá na to! Zvládni to, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, už se skoro 5 hodin se*u s tou Wikipedií, hrůza, děs! A tvaroh s jahodama závidim, mňam!! :)

      Vymazat
  3. Taky toho mám dost do školy, tak uvidím, jak to všechno zvládnu :) ...na Karlštejně jsem byla možná tak jako malá :D .. ty vajíčka!! :O :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíme!:) Zatnout zuby a jedem! Vajíčka hustý, viď?:D

      Vymazat
  4. Ty vajíčko, je to divný :-D No a na Karlštejně jsem byla před 2 rokama s přítelem.. A s tim počasím máš pravdu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem byla na Karlštejně asi 3x a strašně se mi tam líbí. Určitě bych tam chtěla ještě někdy vyrazit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už konečně musim, když to mám takovej kousek od domova i od Prahy.:)

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.