neděle 19. května 2013

Neděle (je od slova nedělat!)

Pěkný večer!

Tak jak jste si užily víkend, holky?
U nás v prdelákově byla pouť, tak jsme se ségrou vzaly malou sestřenku, aby se povozila a tak.:) Teda my dvě jsme s ní na ničem nebyly, pohotově jsme zneužily kamarádku s přítelem.:D Mně bylo blbě, jen jsem ty atrakce viděla..

Ještě v pátek jsem byla s mamčou na transfúzní stanici na krvi, chodíme pravidelně darovat. Ale bohužel jsem to měla tentokrát rychlý, protože mi krev nevzali.. Každou návštěvu se mi snižuje hladina železa, i když polykám Aktiferrin, kterej vždycky dostanu.. Tak netušim, čím to je..

Dneska jsem jela zase na kolej.. Tak plnej vlak, to bylo zlo.. České dráhy evidentně nenapadne, že během teplých víkendů bude jezdit víc čundráků a tak.. Takže jako 2 vagony na trase České Budějovice - Praha, to fakt nestačí. Ještě když člověk nastupuje v druhé polovině trasy.. Tak jsem drze požádala jednu paní, jestli si nemůže dát tašky někam do hajzlu, abych si mohla sednout.:D No dobře, takhle jsem jí to neřekla, ale to neva..
Hned jak jsem přijela na kolej, dala jsem si cvičení a málem jsem umřela..:D

V poslední době mám problém se svalovými tiky. Je to hrozně nepříjemný, záškuby na různých místech těla (nohy, ruce, obličej, dokonce i břicho nebo záda :-O). Vůbec nevim, co s tim.. Nemáte nějaký tip?

Hezký zbytek večera! (já jdu koukat na finále hokeje :))

Tak už vím, kde je můj problém.:D

6 komentářů:

  1. dneska jsem se taky flákala a když jsem chtěla něco dělat vymstilo se mi to.. nejdřív jsem si promáčkla palcem displej u netbooku (takže je celej k ničemu), pak propadla nohou dřevěnou příčkou na studně a nakonec mě na kole sejmul chodec :D (odřeniny, modřiny) dnes vážěn radši nic nedělám :D

    OdpovědětVymazat
  2. No, já mám za sebou tradičně proflákaný víkend, a zítra mi asi hrábne, až se budu při učení pokoušet dohnat, co jsem zameškala... oujé...:-x mně o zkouškovém vždycky začne tikat oko, popíjím Magnesiu a možná to pomáhá... nebo si to jen namlouvám...:D Každopádně doporučuji...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám bohužel i mimo zkouškové, tak nevim..:/ Když k Magnesii mám uplnej odpor, to je tak hnusná voda!:D
      A nicnedělání se mi taky mstí, už jsem si zase přesunula zkoušku, minulej semestr jsem si s tim pořád šoupala, až jsem šla na první pokus jedné zk na poslední vypsanej termín, takže kdybych to nedala, měla bych smůlu.:D Joo, prokrastinace je sviňa!:D

      Vymazat
  3. Ta doprava do školy je zlo asi všude.. :-P

    OdpovědětVymazat
  4. TAké jsem byla teď o víknedu u nás na pouti, na atrakce bych šla ráda, ale nikdo se mnou nechtěl jít! :D
    S tou dopravou je to všude stejně! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.