středa 18. září 2013

Středeční nákupy


Ahojky, holky! :)

Tak jak se vede v tomhle deštivém počasí? Já jsem teprve v 17:45 dorazila domů z práce. V práci jsem byla do 16:00, dnes jsem měla totiž odpoledku, ty středy mě asi zabijou. A taky mě zabijou ty schody v práci. Holky, nebudete mi to věřit, ale dneska jsem myslela, že mi upadnou nohy. Včera a předevčírem jsem dělala dřepy a dneska se mi do těch schodů chodilo opravdu špatně. :D

Jinak jsem ráno přišla do práce a čekalo tam na mě od kolegyně milé překvapení. Kolegyně dnes jela na školení, a tak celý den nebyla v práci. Když jsem přišla do kabinetu, na stole jsem měla lízátko a milý vzkaz. Hned mi to zlepšilo náladu, takže i přesto, že venku bylo deštivé počasí, já jsem se měla celkem fajn. No, nepotěšilo by vás to? (Lízátko mi samozřejmě stále leží na poličce.)


Po práci jsem se rozhodla vydat do Hypernovy. Ode dneška mají v akci takový látkový nákupní košíček. Musela jsem si ho koupit na přenášení učení. Minimálně tři kolegyně ho v práci používají, a tak jsem se rozhodla, že si ho taky pořídím. Dneska jsem se o té akci bavila ještě s jednou kolegyní, a tak jsem rovnou jela kupovat dva. Koupila jsem zelený a fialový, tak uvidíme, jaký si Kačka vybere. (tajně doufám, že ten fialový!) :D

Jinak jsem nakoupila pár zdravých potravin. Alespoň myslím! No, posuďte samy, ženy:


  • ovesná kaše - čokoláda - Albert Quality - kaše je označena značkou "Vím, co jím"
  • Flora light - rostlinná náhrada másla - sice není tak chutná jako máslo, ale co se dá dělat... Každopádně i Flora je označena značkou "Vím, co jím"
  • Lučina - moje oblíbená "pomazánka"
  • Celozrnné toasty od Racia - ještě jsem je neměla, tak jsem na ně zvědavá :)
  • Šunka nejvyšší jakosti - obsahuje 90 % masa a chuťově je výborná, kupuju ji už asi třičtvrtě roku
  • Maxi Nuta tyčinky - oříškové orgie! Naprosto vynikající tyčinky, které jsou vhodné ke svačině.
  • nějaké to ovoce - nektarinky, hroznové víno
  • nějaká ta zelenina - ředkvičky, kedlubna
Tak co na to říkáte?

Mějte fajn zbytek dne!

Vaše Andy

13 komentářů:

  1. To lízátko potěší :)

    Jinak tvůj nákup hodnotím takto:
    Šunka, raději si kupuj více procentní, zkus alespoň těch 95%, v Příbrami se sehnat dá :)
    Maxi Nuta tyčinky - raději bych doporučila stránku www.mixit.cz nebo teď už nově www.mix.it a tam si namíchat vlastní musli, nebo koupit jejich tyčinky. Máš tam napsáno rovnou i kolik obsahují čeho a navíc mají vše sušené z čerstvých potravin a hodně věcí v bio kvalitě. Tyto tyčinky jsou poměrně dost sladké a pro Vás s Míšou nevhodné ;)

    Jinak ovoce a zeleninu schvaluji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak samozřejmě, že ty tyčinky nežeru denně. ;) tak jednou za čas to snad neuškodí. ;) jinak Mixit si objednávám normálně k snídani. Jen si musím teď udělat novou objednávku. A ty Mixitky mě teda vůbec nezaujaly. :( datle, fíky a goji moc nemusím.

      Vymazat
    2. ne neuškodí, ale na kilech to sakra přidá. Pokud se jich opravdu nechceš vzdát, tak ale opravdu maximálně 1x za měsíc, častěji opravdu ne. Jinak jsem ráda, že jste s Míšou začaly hubnout. Nechci aby to vyznělo nějak hnusně, ale taky jste s tím mohly začít o dost dříve, co vím, tak jste měly problémy s váhou již na základní škole, což se divím Vašim rodičům, že již v té době s tím něco nedělaly, takže pokud chcete být obě hubené, měli byste tu zdravou stravu opravdu pořádně dodržovat, napůl je naprd, to taky napůl zhubnete a budete mít mnohem větší procento, že se Vám to buď nepodaří, nebo se že Vám do pár let váha opět vrátí na původní.

      Vymazat
    3. Takže se známe? :D

      Já jsem nejvíc přibrala na VŠ. Absolutně nechápu, čím to je. Asi tím, že jsem jedla maximálně 2x - 3x denně. Víc ne. Prostě na to nebyl čas. No, mám teď 2 jídelníčky od výživového poradce. Ale obědy si prostě vařit přes týden nestíhám, takže chodím na obědy v práci. Snažím se vybírat si to méně kalorické. Třeba nejím knedlíky, ale raději rýži apod.

      Vymazat
    4. Samozřejmě, že jsme s tím mohly začít o dost dříve, ale zkus coby puberťák dokázat něco (aspoň pro mě) tak zásadního bez jakékoli podpory od okolí.. Ono se snadno radí, když nevidíš dovnitř.

      Vymazat
    5. A proč podpora okolí? Snad jde o tebe a tvou postavu, tak proč do toho tahat okolí? To mi přijde jako výmluva. Neřikám děti 10-15 let u těch je to těžší, ale od těch 15 let tam by se už mělo začít pokud má člověk takové problémy.

      Vymazat
    6. Jak říkám, snadno se radí, když nevidíš dovnitř..;) A ještě líp se radí v anonymitě.:)

      Vymazat
    7. Míšo klid, nerozčiluj se ;)

      Vymazat
    8. důležité je hlavně začít a já za to holky obdivuju... taky jsem nejvíc přibrala na VŠ a vím, čím to bylo... naprosto nepravidelnou stravou... jeden den jsem nejedla nic, pak zas jak prorvaná...
      buď tu holkám raď pod svým jménem, pod anonymem může psát kdejakej "chytrák"

      Vymazat
  2. Jé, taky bych chtěla ráno na stole najít třeba vzkaz "Dnes se písemka nepíše" a k tomu něco dobrého. :D Ale asi mám smolíka. :D
    Jinak krásný nákup! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak mám pro tebe takovej jeden tip - zkus dát na stůl učitelce tabulku čokolády a napiš jí tam vzkaz: "Prosíme, dnes bez písemky. Děkujeme!"

      Díky, připadala jsem si hrozně "zdravě", když jsem ho vyndavala u pokladny na pás. :)

      Vymazat
  3. jím +/- každý 3-4 hodiny... snídám většinou kolem deváté a obědvám cca ve 12 :-) jak se bude chodit do školy, tak sem tam dopolední svačinky budou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jelikož mi už v pondělí končej, tak si je moc neužiju a letošní prázdniny celkově stojej za prd... nevím proč, ale vůbec jsem si je neužila, ani vlastně po státnicích jsem si neužila nic... snad to příští rok bude lepší....

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.