sobota 6. září 2014

NOVÝ ZAČÁTEK

Zdravím! :)

Ještě jste na tenhle blog nezanevřeli? Já vím, vyprdly jsme se na něj, stejně jako jsme zanedbávaly i
svá těla. Nevím, zda se k blogování někdy vrátí i moje sestra, uvidíme, každopádně já bych to opět chtěla zkusit. Samozřejmě nejen blogování, ale i znovu začít hubnout. Konečně jsem dokončila školu, která mě tolik stresovala. Možná i proto jsem to hubnutí vzdala. Myslím, že s novou érou života potřebuju konečně i nové tělo. Takže to zkusím znovu. Prostě jedu od nuly. Snad mi to konečně vyjde a dostanu se ke svému cíli.

Budu ráda, když mi napíšete občas nějaký ten povzbuzující komentář. :) Dokonce jsem si našla novou hubnoucí kamarádku, chceme začít společně běhat a chodit na fitbox. Dokonce uvažuji i o tom, že si zajdu k výživovému poradci a nechám si sestavit jídelníček na míru, protože jídlo mi dělá největší problém. Nevadí mi se hýbat, ale to jídlo... Jím hrozně málo KJ a nevím, jak si sestavit vyvážený jídelníček. Takže se objednám na InBody a rovnou na konzultaci jídelníčku. Bude to boj, ale tentokrát to nevzdám!

Mějte se zatím moc fajn! :)

Vaše Andy

11 komentářů:

  1. Určitě nejste jediné, kdo začíná znovu. :) U mě proběhla prázdninová pauza a zase se pomalu vracím k normálu. Takže do toho! Držím palečky :))

    OdpovědětVymazat
  2. KOnečně jste zpět! tak zase pěkně začít makat a já na Vás dohlídnu :P na výživové poradce se prdněte, většina toho moc neumí...to už radši kontaktujte nějakého ozkoušeného přes fb :)
    Na inbody určitě běž, držím palečky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky! :) No, já mám problém s jídlem a prostě potřebuju od někoho poradit. :D :(

      Vymazat
  3. Hurá, hurá :) Držím palce ať se ti podaří, co chceš. Já taky vlastně ještě pořádně nezačala... Mé tělo asi protestuje - když už začnu fakt cvičit, tak dostanu angínu, na ni antibiotika a po nich ještě alergii na ně.. A dva týdny v čudu :( Jinak ti celkem závidím, že máš novou parťačku, taky bych brala, ale nevím, kde se hledají. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, super blog. Určitě se ti za dobu co sbíráš zkušenosti podařilo hodně zhubnout a nejspíš si užíváš komplimenty ze všech stran :). Sám vím jaké to je, povedlo se mi shodit za rok a půl 40kg. Kdyby tě nebo někoho jiného zajímala moje cesta - www.nebudprase.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. držím prsty :)
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, mám stejný problém jako ty.. taky jsem to nějak podcenila.. no a teď vesele nabírám všechno zpět..:D a to jsem byla tak štastná když se mi podařilo dát dolů 25 kilo.. takže jestli hledáš sparring partnera dej vědět..:D ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jdu do toho s Tebou. Držím palce, snad se nám to povede. Já nemám problém cvičit, ale jídlo mi také dělá problém (málo a nepravidelně není dobré). :) Snad nás to bude i bavit, protože hubnutí začíná v hlavě, tam jsou ústa. :D Držím pěsti, hodně štěstí. :)
    www.my-cutelife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí váš blog a držím palce, já se teď také do toho pustila :) pokud chceš můžeš se podívat také na můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  9. Držím palečky, a´t se držíš a vydržíš! :D Mně celkem dost pomohla změna jídelníčku a začala jsem taky víc sportovat. Přibyla mi doma i krabička s nápisem chlorella ;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.