středa 2. října 2013

Jídelníček - 2. 10. 2013 - Andy

Jídelníček - středa 2. 10. 2013:
  • Snídaně: Selský jogurt s čokoládou, ovesná kaše čokoládová
  • Svačina: Tyčinka Maxi Nuta - kešu, hruška
  • Oběd: Trošku vývaru s masem, trošku hrachové kaše s osmaženým vajíčkem
  • Svačina: Borůvkové smoothie
  • Večeře: 2x dalamánek - půlka s Florou Light, plátkem šunky (více než 90 % masa), plátkem Eidamu (30 %), tři půlky s Fit Line sýrovou pomazánkou
  • 2. večeře: Kefír z tibetské houby
  • Něco navíc: ---
  • Pití: 0,75 l zeleného čaje s citronem; 1,5 l vody

13 komentářů:

  1. Borůvkové smoothie to by si dala ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo fakt dobrý. :) Měli jsme ještě mražené borůvky, které bylo třeba spotřebovat.

      Vymazat
  2. Super jídelníček, ale asi bych doporučovala víc vody :) přeci jen kdo je zvyklý hodně jíst ( já :D ) pak když přejde na tenhle jídelák tak musí mít hroznou depresi :D takže já bych měla asi pořád skleničku u pusy :D

    Blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě nikdy nejedla moc. Já jsem tlustá proto, že jsem dost nejedla. :D :/

      Vymazat
  3. To, co píše slečna Nikol, toho se vůbec nedrž, je vidět, že tomu absolutně nerozumí, jinak by toto nemohla vypustit z pusy. Piješ velmi správně a hlavně dobře(voda) Naopak je super, že nepiješ žádné sladké limonády a další srágory.

    Jinak jídelníček je celkem fajn, až na pár ALE. A to je
    1) Tyčinka Maxi Nuta - velmi špatně!
    2) Eidam 30% - porozhlédla bych se po sýru s mnohem menším procentem tuku.
    3) NEMÁŠ VŮBEC ŽÁDNOU ZELENINU!!!

    Ale snaha se cení, brzy se naučíš pořádně co a jak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeleninu jsem včera vypustila, protože jsem na ni neměla chuť. ;) Maxi Nutu mám pro případ nouze v práci. Každý den ji nejím. A 20% Eidam zrovna došel, tak jsem vzala za vděk plátkem 30%. ;)

      Vymazat
  4. teda obdivuju tolik zdravých jídel v jídelníčku, to já se dokopu maximálně k jednomu a zbytek " co dům dal" . Momentálně mám hubnoucí krizi. Zhubla jsem ze 75 na 62 kilo. Pak zase přibrala na 69 a teď mám jakžtakž 66. Chtěla bych zpět těch 62 ( mám 173 cm) . Takže mi zbývají "jen" 4 kila, ale nemám absolutně žádnou chuť do něčeho takového, poslední dny trávím večery tím, že vyjím celou ledničku a jsem pak na sebe naštvaná, protože spíš přibírám, když chci hubnout. Máte můj obdiv a držím vám palce ;-)
    Alík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mít prozatím těch 75, tak si pískám. ;) No, snad to půjde dolů. Děkujeme za podporu.

      Vymazat
    2. S takovými pokroky a zdravým jídelníčkem to určitě zvládnete ;-) Hlavně pak nebude tak složité si postavu udržet, když si zvyknete správně jíst :-) To já jsem typický hladovkář, takže rychle hubnu a ještě rychleji nabírám! :( Ale taky se snažím dokopat k něčemu "správnému". Jen si nedokážu představit, že jím 5x denně :D Bylo těžké, si na takový režim zvyknout? Já dám tak 3 jídla za den a přijdeč mi to akorát, nebo že se ještě navečer přejím a jsem za žrouta :D
      Promiň za zpověď
      Alík :)

      Vymazat
    3. Hele, já jsem byla dřív zvyklá jíst ve stresu... maximálně 2x - 3x denně. Na stravu 5x denně jsem prostě přešla ze dne na den. A jde to. Jen na to prostě musíš myslet a nejíst velké porce. Já si třeba nechám naložit celý oběd, ale sním jen půlku, abych se nepřejedla a měla to neustále pod kontrolou. ;) a hodně pít. Žádná velká věda. A hlavně nenechat se vyhladovět. Já třeba nikdy hlad nemám. ;) ale prostě se najím.

      Vymazat
    4. Taky to budu muset vyzkoušet :-) už mě nebaví to neustálé kolísání váhy +- 6 kilo. Taky bych si jednou chtěla říct " tak ,holka, teď jíš správně" :D A ne se vážit každou neděli s tím, že na váze může být cokoliv :-) Určitě si k vám budu chodit pro inspiraci ;-) Moc děkuju :-)
      Alík

      Vymazat
    5. My děkujeme za povzbuzující komentáře! :) a pamatuj - nejsi v tom sama! :)

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.