pátek 29. března 2013

Zhodnocení prvního měsíce - Míša

Je to neuvěřitelné, ale už je to měsíc a 6 dní, co jsem radikálně změnila stravovací návyky a začala jsem se věnovat více svému tělu.:) Ráda bych tedy shrnula, jak to probíhalo.
První dny byly samozřejmě nejhorší, nahlodával mě pocit, že to nemůžu zvládnout, že to stejně zase po týdnu vzdám, že nemám šanci uspět. Přestala jsem tenhle vtíravý hlásek poslouchat a snažila jsem se myslet na cokoli jiného a i když to šlo horko-těžko, podařilo se.
Ze svého jídelníčku jsem vyřadila veškeré "špatné" potraviny, přestala jsem sladit čaje a kafe, nejtěžší změnou bylo naučit se pít jen čistou neperlivou vodu, ale taky jsem si zvykla.
Moje tělo zpočátku protestovalo proti "hrubému" zacházení, nelíbilo se mu cvičení, ale nakonec zjistilo, že je to vlastně strašně super a začalo spolupracovat.:))
A teď.. Teď už mi přijde divný, když mám mít den bez cvičení, přistihla jsem se, že dlouho přemýšlím nad jídlem, než něco sním nebo než něco vůbec vložím do nákupního košíku.. A cítím se celkově mnohem líp, než když jsem začínala.:)
A co jsem tedy vůbec ten měsíc cvičila? A výsledky?

Poctivě jsem odcvičila celý program 30 day shred od Jillian Michaels. Ze začátku jsem jí nesnášela.. Je tak dokonalá a ty její kecy!!:D Ale potom jsem zjistila, že mi vlastně pomáhá, když mě někdo popohání i slovně. Level 1 jsem ke konci zvládala v pohodě, potom přišel Level 2.. No..:D Ten jsem nenáviděla!! Polovina workoutu cvičená na zemi v plank pose, brr.. Ale co, zatnula jsem zuby a těch 10 dní odcvičila. Level 3 byl mnohem lepší než 2, ale taky už mě nebavil tolik jako jednička.. Celkově ale 30DS hodnotím jako zdařilý program a skvělý začátek "hubnoucí kariéry".:) 
Ve středu jsem začala s Ripped in 30, zatím jsem cvičila jen jednou, ale první dojem je super.:) Ještě uvidím, jestli ho docvičím do konce, ségra mi konečně přivezla Boba Harpera, tak zkusím nějaký jeho program.. Každopádně bych chtěla začít i s Body revolution od Jillian (chtěla bych všechno hned, já vím.:D).
Tááák a konečně tedy ty výsledky!

Počáteční míry (23.2.2013):                                             Po měsíci a kousek (29.3.2013):
Váha: 87 kg                                                                        Váha: 83 kg
Boky: 116 cm                                                                      Boky: 113 cm (-3 cm)
Nejširší část břicha: 113 cm                                             Nejširší část břicha: 110 cm (-3 cm)
Obvod stehna: 71 cm                                                        Obvod stehna: 67,5 cm (-3,5 cm)
Obvod ruky: 33 cm                                                           Obvod ruky: 32,5 cm (- 0,5 cm)
Prsa: 109 cm                                                                       Prsa: 106 cm (-3 cm)

Mně osobně teda přijde, že břicho mám pořád stejný, ale stehna se mi menší zdají. Bohužel jsem na Velikonoce doma a foťák mám na koleji, takže fotku dodám později (nebo po dalším měsíci :)).
Přeji krásný víkend.:)

7 komentářů:

  1. Teda, parádní výsledky! Držím pěsti, ať se ti takhle krásně daří i dál! Odhodlání a chutě máš podle všeho pořád dost, takže super :-)

    Jinak ráda bych tě pozvala na mou GA - http://andy-and-her-weight-loss-journey.blogspot.cz/2013/03/saloos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty výsledky jsou úžasné, hlavně jde vidět, že se ti dost pohla váha. :))
    A ty ubyté centimetry, to je prostě bezva!
    Držím pěsti, ať se ti daří s Ripped in 30, já s tímto program začínala a moc mě bavil!
    Měj se krásně a můžeš být na sebe právěm pyšná. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé výsledky. :) 30DS jsem taky odcvičila a mám to stejně jak ty, trojka byla lepší než dvojka, ale už mě tolik nebavila, chtěla jsem to mít už celé za sebou. :D Ripped jsem taky zkoušela, ale nebavil mě, pak Body revolution jsem rozcvičila, docvičím asi až později. :) Ať se dál daří.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju vám všem za podporu (někdy jí fakt potřebuju :))! Ripped in 30 mě baví dost, jen nezvládám ty zpropadený push ups, mám málo síly v rukou.:( A ruce nějak nejdou dolu, pořád je mám stejný jako modelky stehno..:D Tak snad časem, zase nesmim být přehnaně náročná, přece jen 34 dní cvičení není ještě vůbec nic.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že si měla stejný pocit z levelu 2, jako mám právě teď já. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já ti musím poděkovat. Tohle mě přesvědčilo, abych ze sebou začala něco dělat. Já snadno všechno vzdám, ale jak vidím, tak už prostě nesmím.. Díky moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama dobře vím, jak je těžké vydržet a nevzdat to, to vy a vaše komentáře nás ženete dál.:) Měla jsem dlouhou pauzu, zkouškové proflákané, prázdniny taky na pytel, ale před měsícem jsem začala znovu natvrdo a zase to pěkně ubývá.:) Takže držím palce i Tobě, zvládneme všechno, co chceme! A já děkuju Tobě.:)

      Vymazat

Děkujeme za milé komentáře! :) Přijďte zase! Na komentáře odpovídáme tady na blogu.